+31654250541 foto@mathildedusol.nl
Selecteer een pagina

ANDEREN OVER MATHILDE

JETZE PLAT

Handbiker/Triatleet

“Mathilde weet de emotie en kracht altijd goed te vangen in mooie sportfoto’s. Ze zoekt altijd nét een wat andere hoek dan andere fotografen. Het is altijd fijn om foto’s van mezelf te zien die door haar gemaakt zijn.”

ROBIN WUBBEN

ParaWatcher

“Mathilde is dé Nederlandse fotografe op paralympisch gebied. Met haar ervaring, kennis van de sport én het persoonlijke contact met de sporters, weet ze als geen ander de paralympische sport te vangen. Stoere platen, waarbij je vaak pas in tweede instantie denkt: o, wacht! Die persoon is gehandicapt. Dat is vakwerk.”

Marc de hond

Oud-rolstoelbasketballer/presentator

“Als ik foto’s zie van Mathilde, voel ik haar liefde voor paralympische sport. Zij heeft er haar roeping van gemaakt om de gehandicaptensport prachtig in beeld te brengen.

EDDY VEERMAN

Journalist De Telegraaf

“Een fotograaf focust vaak op dat ene, allesomvattende moment, waarmee het beeld het verhaal vertelt. Mathilde fotografeert met oog voor dát moment, voor detail én voor de mens. Paralympische sport is haar passie en dat zegt alles. Mathilde fotografeert met haar hart.”

Esther Vergeer

Oud-rolstoeltennisster/Chef de Mission

“Mathilde is een van de weinige mediavakmensen gespecialiseerd in paralympische sport. Door haar inzet is onze sport gegroeid, professioneler geworden, bekender én zichtbaarder. Niks is voor haar te gek; van waanzinnige foto’s van sportevenementen tot knotsgekke, bijna niet haalbare ideeën.”